fbpx

Vattenmaskiner uppfriskande oaser för välbefinnande och friskvård

Vattenmaskiner

Vatten på jobbet gör skillnad -det är sen gammalt, men fördelarna med att dricka mer vatten tål att upprepas!
Vi håller oss friskare när immunförsvaret stärks
• Koncentrationen ökar, vi blir piggare och tar bättre beslut
• Matsmältningen förbättras

Välj en fräsch vattenlösning med kylt och kolsyrat vatten, så behövs inte onödiga plastflaskor – för miljöns skull!⁣ Vi har flera modeller av vattenmaskiner, allt från fristående vattenmaskiner till inbyggda kranar för bänk och skåp.⁣

Inbyggnadskyl med Albatross tappkran

Inbyggnadskyl med Albatross tappkran

När placering och utformning är lika viktigt som funktion och kapacitet, är ett inbyggt system med fristående kran ett bra alternativ. En praktisk lösning vid behov för uppfriskande vattentillgång i lunchrum, bar, café eller pausutrymme.

Triton

Triton

Triton är en högkvalitativ vattenmaskin som med sitt nätta format och stilrena design är som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet. Den smälter lätt in i omgivningen och blir en given samlingsplats på kontoret.

Siljan inklusive inbyggnadskyl

Siljan inklusive inbyggnadskyl

En smäcker kranpelare i modern design. I rostfritt stål passar den lätt in i alla miljöer, och med sin eleganta form blir den ett blickfång. En LED-belyst medaljong kröner tappkranen och ger ett behagligt sken. För inbyggnad med inbyggnadskyl som placeras under bänk.

Siljan

Siljan

En smäcker kranpelare i modern design. I rostfritt stål passar den lätt in i alla miljöer, och med sin eleganta form blir den ett blickfång. En LED-belyst medaljong kröner tappkranen och ger ett behagligt sken.

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss snarast!

Är du osäker?

Vi har lång erfarenhet av de mest olikartade förutsättningar och önskemål kring abonnemang på kaffemaskiner.
Hör gärna av dig till oss för att hitta en lösning som passar just ert kontor.

Kontakta oss här!

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
preloader