fbpx

ST1 & Café Bar

ST1 & Café Bar
4 maj 2021
 

Café Bar har ingått samarbete med Välkommen in-butikerna som drivs av energibolaget St1, som även driver Shellstationerna i Sverige. St1 har utvecklat butikskedjan sedan 2018 då bolaget valde att ta över och driva butiksverksamheten som egen kedja. Kedjan Välkommen in togs fram som en korttidslösning i väntan på att PLOQ skulle ta form. 

PLOQ kommer att finnas som granne till Shellstationerna i Sverige där Välkommen in finns idag. Idag är fyra Välkommen in-butiker ombyggda till PLOQ. Matkedjan PLOQ kommer att finnas på 105 platser över hela landet, från Trelleborg i söder till Haparanda i norr. Samarbetet innebär att Café Bar går in som service och maskinleverantör.

-Jag är stolt över att få möjligheten att tillsammans utveckla kaffekonceptet för Välkommen in och PLOQ och att få möta kunderna med riktigt gott kaffe, men även med andra nya smaker. Tack för förtroendet, det ska bli ett jättekul samarbete.

Sväng in i en butik nära dig och njut av en krämig cappuccino, en fyllig espresso eller varför inte en god chailatte!

 
 
 
– George Esber
Affärsområdeschef Horeca
Café Bar Sverige AB

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader