fbpx

Vår service – Det är helheten som räknas!

När man har frågor rörande så viktiga saker som fika vill man ha svar direkt.

Vår kompetenta kundserviceorganisation filar ständigt på sina färdigheter och har klurat på alla möjliga frågeställningar de kan tänkas ställas inför. Hjälpen finns alltid nära till hands, oavsett om det rör kaffekunskap, maskinservice eller leveranser. Under vardagar når du oss enklast och snabbast per telefon. Ring 077-520 50 50 mellan kl. 07.30 och 17.00, så lovar vi ta hand om ditt ärende på bästa sätt. Om du hellre vill skicka e-post så gör du det till kundservice@cafebar.se

Var och en expert inom sitt område.

Våra tekniska experter är redo att hjälpa oavsett om det är service på kaffemaskiner eller något annat. Var du än är ser vi till att din servicetekniker snart är på plats.

Vi är redo att hjälpa till att lösa alla problem, professionellt och snabbt. Våra duktiga tekniker är välutbildade och känner till din kaffemaskin i detalj, oavsett om det är installation och konfigurationsstöd eller andra frågor om kaffe. Vår kundservice är redo och glada att hjälpa till.

Vi bygger kompetens hos våra medarbetare såväl i praktiken som i teorin. Vårt kompetenscenter i Åby och vår kaffeakademi säkerställer att rätt person har rätt kunskap.

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
preloader