fbpx
CafeBar

Johan & Nyström

Alla på Johan & Nyström har en kaffebakgrund som baristor, eller många års erfarenhet från kaffebranschen. Johan & Nyström har sedan starten 2004 haft visionen om en bättre kaffevärld. Att erbjuda riktigt bra kaffe, som produceras på ett hållbart sätt, där producenterna får rätt betalt och behandlas med den respekt de förtjänar.

Rosteriet ligger i Länna söder om Stockholm, och är ett av Europas modernaste specialkafferosteri. Det är byggt från början till slut in i minsta detalj för att rosta fantastiskt bra kaffe på bästa sätt. Allt kaffe från Johan & Nyström rostas utifrån kaffets ursprung och egenskaper för att lyfta fram dess smaker så bra som möjligt. Rostmästarna ser till att ta vara på kvaliteten i kaffebönorna och förmedla det hårda arbete som producenterna lagt på för att ta fram kaffe av hög kvalitet.

Några saker vi får höra från våra kunder som erbjuder Johan & Nyström på jobbet idag, är till exempel att personalen inte går ut på fikarasten, utan stannar på jobbet vilket leder till ökad effektivitet. Specialkaffe när det är som bäst.

 

Johan & Nyström serveras stolt av Café Bar med smarta kaffemaskiner och personlig service. En vinnande kombination.

 

Jag vill ha Johan & Nyström

Jag vill bli kontaktad!

Fyll i formuläret, så hör vi av oss snarast!

CafeBar

Café Bar levererar en komplett
kaffelösning till ditt företag.
Läs mer

kundservice@cafebar.se
077-520 50 50
preloader