fbpx

Långtidsverkande handdesinfektionsmedel

Långtidsverkande handdesinfektionsmedel
29 jun 2021

Baserat på svenska uppfinningar med patenterad och certifierad teknologi erbjuder vi nu Safe Touch.

Safe Touch är ett vattenbaserat handdesinfektionsmedel som inte torkar ut huden. Safe Touch eliminerar bakterier, virus och svampar. Safe Touch är patenterad och certifierad för att eliminera 99,99% av COVID-19 (SARS-CoV-2). Safe Touch erbjuder ett längre skydd (upp till 5 timmar) jämfört med alkoholbaserade desinfektionsmedel. Safe Touch är utvecklad och tillverkad i Sverige av Prebona AB. Det som gör Safe Touch unikt är att kiseldioxiden skapar ett osynligt skydd på huden. Tillsammans med den aktiva ingrediensen atomiserat silver skapar det ett skyddande skikt som ger den långvariga effekten.

Safe Touch innehåller inte alkohol och är ej brandfarligt, kan med fördel användas i alla typer av miljöer och kräver inget brandskydd.

Safe Touch är vänlig mot huden, den torkar inte ut händerna och är allergivänlig. Den skapar ingen klibbig känsla på händerna.

Safe Touch är långvarig och effektiv, med Safe Touch behöver du inte ständigt spraya dina händer, flaskan räcker så mycket länge.

 

Safe Touch finns i två storlekar, beställ här!

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader