fbpx
CafeBar

Avkoppling & välmående

Det har aldrig varit tydligare hur viktigt sällskap är för oss alla. Hur mycket möten mellan människor påverkar vår hälsa. Vi är övertygade om att kaffeupplevelsens betydelse på jobbet blir viktigare än någonsin. För inspiration, samvaro, påfyllda av energi. För att göra ett bättre jobb.

 
Vi tror att kaffeupplevelsen har en stor betydelse för personalens välmående. Vi må vara kaffenördar men är övertygade om att det även kan påverka företagets effektivitet.
 
 
När kaffepausen får bli något mer.
Ett lokalt special kaffe rosteri
Bönor direkt från ursprunget

Kaffeupplevelsen

En förutsättning för ett riktigt bra kaffe är att ha bönor av högsta kvalitet.

Våra nära samarbeten med enskilda kafferosterier lägger mycket tid och resurser på att resa till kaffets ursprungsländer, som bygger grunden för en fantastisk kaffeupplevelse.

Besöken hos bönderna på deras egna odlingar och processtationer, där kaffe provas på plats och  en tät dialog förs om möjligheter men även eventuella problem, bygger goda relationer och ett nätverk av dedikerade kaffebönder som delar passionen för kvalitet och din kaffeupplevelse.

Kreativiteten skapas i mötet

“Det tredje rummet”, är enligt två forskare, Leif Denti och Ray Oldenberg den fantastiska möjlighet som ligger i det oplanerade, spontana mötet som uppstår med dina kollegor t.ex. med en perfekt kopp kaffe i din hand. Det är möten som sker spontant och som ibland får dig att komma på något nytt och kreativt.

Låt kaffeupplevelsen öka kreativiteten.

Passion för en hållbar framtid

 

 

 

Kaffe har varit får passion sedan starten 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen. Vi har varit med tillräckligt länge för att veta att en kaffeupplevelse inte bara handlar om rätt böna och kaffe. Det krävs mer för att det ska bli rätt!

Vårt mål är att bli det mest hållbara och innovativa kaffeföretaget i Sverige, med nya smarta tjänster och produkter som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov.

Allt ska bara flyta på

Vikten av enkelhet och bekymmersfri vardag är
avgörande för känslan av kvalitetstid på jobbet.

Service utöver det vanliga

För rätt kaffeupplevelse på jobbet krävs att det alltid fungerar. För det handlar om Er verksamhet och personalens välmående. Därför besöker och servar vi regelbundet med fri teknisk support och fria reservdelar. Vi bidrar gärna med expertis och inspiratörer i form av våra smakeperter och kaffecoacher. Eller så gör vi er café/kaffemaskin smart. Vår kundservice för en dialog med kaffemaskinen och agerar proaktivt vid behov. Högre service och minimal driftstörning.

Service utöver det vanliga
Ett lokalt special kaffe rosteri

Bönornas bästa vän

Eller Baristan, som vi kallar dem. Ingen kaffeupplevelse utan Barista, men med högre krav för en arbetsplats. Vi har ett brett sortiment av maskiner där gemensamma nämnaren är att de har minst antal fel på marknaden. Det är effekten av kombinationen låg driftsekonomi, hög driftsäkerhet och lång livslängd. Och såklart är de smarta och uppkopplade.

Din egna kaffebar

Plantage, Rosteri, Bar eller Café. Du bestämmer.

För att du ska få en kaffeupplevelse utöver det vanliga erbjuder vi en skräddarsydd installation som ger dig rätt förutsättningar för kvalitetstid på jobbet. På riktigt.

Café Baren har inbyggt ljudsystem som förhöjer upplevelsen. Modulen är dessutom skalbar och går att forma precis som man vill då alla delar går att beställa separat, både i val av enheter och i antal. Bara du och ditt kontor sätter gränserna.

Intresserad?

Ta del av kampanjerbjudande

CafeBar

Café Bar levererar en komplett
kaffelösning till ditt företag.
Läs mer

kundservice@cafebar.se
077-520 50 50
preloader