fbpx
CafeBar

Ett lokalt rosteri för specialkaffe

Johan & Nyström brinner för en bättre kaffevärld och har sedan starten 2004 försett Sveriges bästa caféer och restauranger med högkvalitativt kaffe. Den höga kvalitén uppstår genom att kaffet rostas i små upplagor med olika temperaturer och tider för att passa varje kaffe på bästa sätt. Den långsamma rostmetoden ger kaffet mer tid att utveckla smaker och lockar fram de unika nyanserna i varje kaffe. Specialkaffe är en kvalitetsbenämning på kaffe, där kaffet måste överstiga 80 poäng på en 100-gradig skala. Det är alltså inget hokuspokus, det betyder bara att kaffet är väldigt mycket godare och njutbart.

Ett lokalt special kaffe rosteri
Bönor direkt från ursprunget

Bönor direkt från ursprunget

En förutsättning för ett riktigt bra kaffe är att ha bönor av högsta kvalitet. Johan & Nyström har därför skapat nära samarbeten med enskilda producenter och lägger mycket tid och resurser på att resa till kaffets ursprungsländer. Där besöker man bönderna på deras egna odlingar och processtationer, provar kaffet på plats och för dialog om problem och möjligheter direkt med dem. På så sätt bygger Johan & Nyström goda relationer och ett nätverk av dedikerade kaffebönder som delar passionen för specialkaffe och kvalitet.

Planta till kopp

Vi är delaktiga i kaffets väg hela vägen från plantan till kaffekoppen. Kvalitet är extremt viktigt för oss, och vi jobbar hela tiden för att höja kvaliteten på allt kaffe vi köper. Tack vare långsiktiga relationer kan vi ha en kontinuerlig dialog med bonden där vi förklarar vad vi eftersträvar och hur vi kan nå dit, samtidigt som bonden känner trygghet i att våga utvecklas. Högre kvalitet innebär också att bonden får ännu bättre betalt. Här kan du se vår video, och läsa, om resan från Planta till Kopp.

Din egna kaffeoas

Plantage, Rosteri, Bar eller Café. Du bestämmer

För att du ska få en kaffeupplevelse utöver det vanliga har vi tillsammans med Johan & Nyström tagit fram en skräddarsydd installation som ger dig rätt förutsättningar för kvalitetstid på jobbet. På riktigt.

Modulen är skalbar och går att forma precis som man vill då alla delar går att beställa separat, både i val av enheter och i antal. Bara du och ditt kontor sätter gränserna.

Allt ska bara flyta på

Vikten av enkelhet och bekymmersfri vardag är
avgörande för känslan av kvalitetstid på jobbet.

Service utöver det vanliga

För rätt kaffeupplevelse på jobbet krävs att det alltid fungerar. För det handlar om Er verksamhet och personalens välmående. Därför besöker och servar vi regelbundet med fri teknisk support och fria reservdelar. Vi bidrar gärna med expertis och inspiratörer i form av våra smakeperter och kaffecoacher. Eller så gör vi er café/kaffemaskin smart. Vår kundservice för en dialog med kaffemaskinen och agerar proaktivt vid behov. Högre service och minimal driftstörning.

Service utöver det vanliga
Ett lokalt special kaffe rosteri

Bönornas bästa vän

Eller Baristan, som vi kallar dem. Ingen kaffeupplevelse utan Barista, men med högre krav för en arbetsplats. Vi har ett brett sortiment av maskiner där gemensamma nämnaren är att de har minst antal fel på marknaden. Det är effekten av kombinationen låg driftsekonomi, hög driftsäkerhet och lång livslängd. Och såklart är de smarta och uppkopplade.

Intresserad?

Ta del av kampanjerbjudande

CafeBar

Café Bar levererar en komplett
kaffelösning till ditt företag.
Läs mer

kundservice@cafebar.se
077-520 50 50