fbpx
Cafebar Kaffebaltet
Cafebar led

Kompetens för kvalitet i alla led!

Kvalitet är avgörande, det vet vi av erfarenhet. Vi jobbar konsekvent med de bästa samarbetspartners oavsett om det gäller kaffemaskiner eller övriga produkter. Vi utbildar dessutom all vår personal kontinuerligt och därför vågar vi lova att vi kan leverera kvalitet.

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk. Därför arbetar vi med löpande utbildning av alla våra anställda i vår kaffeakademi. Du kan med andra ord känna dig helt trygg i att din kontaktperson har full koll på alla detaljer som krävs för just er kaffelösning.

Böna till kopp, bara det bästa är gott nog.

Våra kaffeodlingar finns i över 20 länder runt omkring i världen.

Varje böna är otroligt viktig för oss och det är därför våra specialister reser runt världen för att hitta de absolut bästa kaffeodlingarna. När vi väljer ett plantage ser vi på allt ifrån klimatet året runt, jordarten och även höjden över havet.

Varje steg är betydelsefullt!

För varje kopp kaffe så sker en lång resa.

Varje steg är högst väsentligt för att din kopp skall bli lika bra varje morgon. Vi värnar om kommande generationer och tar ansvar för att det kaffe vi köper är producerat på ett hållbart sätt. Flera av våra produkter är certifierade och vi jobbar aktivt med hållbarhets- och rättvisefrågor.

Vi har något för alla smaker

Oavsett vilken typ av kaffe du önskar har vi något att erbjuda dig.

Vårt breda sortiment av bönor, rostningar och blandningar ger oss möjlighet att hjälpa er få precis den typ av kaffe som passar er bäst.

Vi har valt att arbeta bara med de bästa inom respektive bransch. Det betyder att vårt kaffe kommer från certifierade rosterier med utvalda bönor. Vi vet att när det kommer till kritan handlar det om detaljerna.

Läs mer om certifieringar här.

Vi sätter smak och njutning först

Vår passion för kaffe driver oss. Sedan 1987 har vi jobbat med kaffeälskare och utvecklat vår kunskap om hur en riktig kopp kaffe ska smaka
preloader