fbpx

Köp hem Café Bar Premiumkaffe!

Köp hem Café Bar Premiumkaffe!
26 mar 2021

Prenumerera på Café Bar Premiumkaffe.

– Har du Café Bar på din arbetsplats och vill dricka samma goda kaffe hemma? Inga problem!

– Arbetar du hemifrån, och saknar det goda Café Bar kaffet ni har på arbetsplatsen? Inga problem!

– Är du sugen på att prova ett nytt, gott, rättvisemärkt kaffe? Inga problem!

Svaret på ovanstående frågor är: KlubbKaffe.
Prenumerera på KlubbKaffe, du får kaffet levererat kvartalsvis direkt till ditt utlämningsställe, enkelt och gott!
Samtidigt stödjer du föreningslivet, förtjänsten tillfaller föreningarna.

Köp KlubbKaffe här!

Café Bar inleder samarbete för barn och ungas hälsa med Generation Pep.
Enligt Generation Peps senaste undersökning, Pep-rapporten 2020, är det endast 2 av 10 svenska barn och ungdomar som når den rekommenderade mängden fysisk aktivitet per dag. Aldrig tidigare har det varit så viktigt att engagera sig för att främja rörelseglädje och hälsosamma kostvanor som nu. Barn och ungas hälsa är långt ifrån på topp. Café Bar blir nu en del av Generation Peps folkrörelse för att inspirera fler barn och unga till en hälsosam livsstil. KlubbKaffe är en del av Café Bars CSR arbete ”Vi ger tillbaka”, vilket ger möjlighet till föreningar och klubbar att utveckla sin barn- och ungdomsverksamhet.

Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som funnits sedan år 2016. Tillsammans med bland andra Karolinska Institutet, Folkhälsomyndigheten och 400 andra företag, organisationer och myndigheter arbetar Generation Pep för att skapa en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

-Det är jättekul att Café Bar väljer att vara med i vår folkrörelse för barn och ungas hälsa. Vi vet att detta är en utmaning som inte en ensam aktör kan lösa utan hela samhället måste kraftsamla, ju fler vi blir desto bättre kan vi jobba för våra barn och unga, säger Carolina Klüft verksamhetschef för Generation Pep.

Vi är grymt stolta över KlubbKaffe och möjligheten att kunna stödja föreningslivet.

Tack för att Du väljer KlubbKaffe.

Köp KlubbKaffe här!

Om Generation Pep:
Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som tillsammans med aktörer från hela samhället vill driva ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus. Läs mer på www.generationpep.se

Vi älskar kaffe, Vi älskar sport!

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader