Våra kaffemaskiner

KAFFEMASKINER SOM PASSAR ALLA.

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och våra kaffemaskiner såväl detta som effektivitet.

Kaffemaskiner för företag av hög kvalitet

de Jong DUKE – NIO

När smaken betyder allt. Vårt stora kunnande och breda erfarenhet gör att vi vet vad ni behöver för kaffemaskin om ni värdesätter det godaste kaffet framför allt. Vinnare av Red Dot Design.

Kvalitetsdrycker från en mycket användarvänlig maskin med hög kapacitet. Nio är en professionell serie kaffemaskiner som är lättplacerade i kök och kontorsmiljö med sina praktiska funktioner. Nio är även toppmodern, där du interaktivt kan kommunicera via en digital skärm. Dessutom är NIO förpackad i en elegant, stilren prisbelönad design.

Se maskinerna

nio_11_3-1-300x402

Nio 11.3

Bönor, Bryggmalet, choklad

Smak, kvalitet och design kännetecknar Nio. Vinnare av Red Dot Award för bästa design.

Läs produktblad

nio202

Nio 20.2

Bönor

För dig som uppskattar god design och vill ha många valmöjligheter.

Läs produktblad

nio201_fridge

Nio 20.1

Bönor, Färskmjölk

En kaffemaskin för dig som uppskattar god design och vill vara din egen barista.

Läs produktblad

de Jong DUKE – Varea

En flexibel kaffemaskin som går att få i flera utföranden, allt från en enkel modell med frystorkat kaffe till en modell som som ger dig en kopp kaffe på nymalda bönor. Varea är även toppmodern, där du interaktivt kan kommunicera via en digital skärm med dina besökare eller personal.
En pålitlig kvalitetsmaskin som är vår storsäljare sedan flera år.

Se maskinerna

Varea (81|35)

Bönor, Bryggmalet, Frystorkat

För dig som vill ha många valmöjligheter.

Läs produktblad

Varea (20|34)

Bryggmalet, Frystorkat

För dig som föredrar smaken av filterbryggt kaffe.

Läs produktblad

Varea M (91|35)

Bönor, Bryggmalet, Frystorkat

För dig som vill ha många valmöjligheter och hög kapacitet.

Läs produktblad

Varea M (70|45)

Bryggmalet

För dig som vill ha en enkel lösning med hög kapacitet och föredrar bryggmalet kaffe.

Läs produktblad

Varea (21|24)

Bönor, Bryggmalet

För dig som uppskattar smaken av filterbryggt kaffe.

Läs produktblad

Varea (60|34)

Bryggmalet, Frystorkat

För dig som vill ha en enkel lösning och föredrar bryggmalet kaffe.

Läs produktblad

Varea (82|24)

Bönor 2 val

För dig som vill ha 2 sorters bönor.

Läs produktblad

Varea (10|24)

Frystorkat

För dig som vill ha kaffet snabbt och enkelt.

Läs produktblad

Schaerer

Varje sann kaffeälskare förväntar sig högsta kvalitet av dagens populära kaffe och färskmjölkskombinationer. Dessa kaffemaskiner uppfyller med råge förväntningarna och är därför de optimala maskinerna för coffee shops, servicehandel och restauranger. Naturligtvis även för kontor som inte vill kompromissa med kvalitet och design.

Se maskinerna

cofee_art

Coffee Art

Coffee Art är en av Café Bars mest högkvalitativa kaffemaskiner och erbjuder toppkvalitet i drycker, smak, prestanda och utrustning. Mjölken skummas med riktig baristakänsla och ger perfekt resultat varje gång tack vare patenterad luftpumpteknik.

Läs produktblad

Coffee Soul

Café Bars Coffee Soul en pionjär i en ny generation kaffemaskiner. Serverar upp till 250 koppar/dag, vilket imponerar, och att espresson håller riktigt hög klass men det som gör Soul till en pionjär är Best Foam™. På det sätt Soul hanterar mjölken, fantastiskt. Krämigt mjölksskum med silkeslen, snövit yta. Kaffedrycker med mjölk är en ren fröjd i Coffee Soul. Tänk dig en egen barista på kontoret!

Läs produktblad

coffee_joy

Coffee Joy

Café Bars Coffee Joy är den idealiska kaffemaskinen för mindre kontor, mötesrum och små ytor. Med baristaknappen väljer Ni er egen styrka på kaffet och i kombination med det härligt fluffiga mjölkskummet från det helautomatiska mjölksystemet har kaffedrinkarna en cafékänsla.

Läs produktblad

Jura

Varje fikastund är viktig. Den som sätter värde på njutning, mångfald av kaffespecialiteter och estetik har all anledning att titta på Jura. Kaffemaskiner från Jura kompletterar vårt erbjudande till din fikastund, oavsett om det är på kontoret, konferensrummet med kunder så är Jura ett intressant alternativ.

Se maskinerna

Jura X6

Ditt proffs på svart kaffe och tevatten

Suktar du efter svarta kaffespecialiteter och vill tillreda kannor med kaffe och varmt tevatten på två olika temperaturnivåer som ett proffs? X6 har prestandan du söker. Det tydliga manöverkonceptet är en klar fördel för antingen personal eller gäster vid självservering.

Läs produktblad

Jura X8

Det robusta, mångsidiga proffset på kaffespecialiteter

X8 är imponerande mångsidig: Den behärskar alla kaffespecialiteter som tillreds med mjölk och mjölkskum, hela spannet av svarta kaffespecialiteter och den klassiska kaffekannan. Den har även olika temperaturnivåer för varmvatten, vilket kommer att glädja alla teälskare. Med en knapptryckning rinner en eller två kaffespecialiteter ner i glasen ur det stabila, höjdinställbara kombinationsutloppet. Perfekt för självbetjäningsplatser.

Läs produktblad

Jura WE8

Kaffespecialiteter till arbetsplatsen

Där kunder, personal och gäster avnjuter kaffe råder en behaglig stämning, eftersom kaffe bidrar till en avslappnad, kommunikativ och produktiv miljö. Den som sätter värde på njutning, mångfald av kaffespecialiteter och estetik har all anledning att välja WE8.

Läs produktblad

Bonamat

När smaken betyder allt. Vårt stora kunnande och breda erfarenhet gör att vi vet vad ni behöver för kaffemaskin om ni värdesätter det godaste kaffet framför allt.

Bonamat vet vad dagens kaffenjutare vill ha. Innovativa idéer, kvalitet och egen produktion är receptet Bonamat använt sedan 1948. Modern design och proffesionellt utseende. Snabbt och enkelt med ett knapptryck. 

Se maskinerna

Bonamat Bryggmalet

En maskin som brygger en svart kopp kaffe på 25 sekunder, och har en stor variation av andra drycker.

Läs produktblad

Bonamat Frystorkat

Stor

En smidig högkapacitetsmaskin för dig som behöver många koppar kaffe enkelt och snabbt.

Läs produktblad

Bonamat Frystorkat

Mellan

Den mellanstora maskinen för dig som vill ha ditt kaffe enkelt och snabbt.

Läs produktblad

Bonamat Frystorkat

Liten

Den perfekta maskinen för det lilla kontoret.

Läs produktblad