fbpx

Stora Kontor

Reko 21|24 B2B

Reko 21|24 B2B

Produktbeskrivning Bryggtid för 1 kopp: ca 35-40 sek. Bryggteknik: Vakuumbrygg, ger den släta svarta koppen utan crema. Antal behållare: 4 stycken kanistrar,  2 x Bönorna ´900 gram, Choklad 2450 gram, Pulvermjölk 1600 gram, Filterpapper 1 rulle räcker till ca 2250 koppar. Uppkopplad: Full 2-vägs kommunikation, möjligt att skicka bilder, video, mjukvaruuppdateringar, dryckesuppdateringar. Mjölkfunktion: pulvermjölk Programmerbara drycker: […]

Nio 20.1 FM

Nio 20.1 FM

En kaffemaskin med god design och bra om man vill vara sin egen barista. har Digital informationstavla.

Nio 20.2

Nio 20.2

För dig som uppskattar god design och vill ha många valmöjligheter. Har digital informationstavla.

Nio 11.3

Nio 11.3

Smak, kvalitet och design kännetecknar Nio. Vinnare av Red Dot Award för bästa design. Har en digitala informationstavla.

Zia 81|35 B2C

Zia 81|35 B2C

Zia 81 I 35 har en glasbetäckt front i stilren design. Den är en tystare och mer energisnål kaffemaskin utan att göra avkall på smaken, med en sparsam kaffeförbrukning och 5 gånger färre fel än snittet i kaffebranschen.

Zia 10|35

Zia 10|35

Zia 10 I 35 är en tystare maskin och även mer energisnål, med en sparsam kaffeförbrukning och 5 gånger färre fel än snittet i kaffebranschen.

Zia 60|35 FB2C

Zia 60|35 FB2C

Varma drycker av absolut högsta kvalitet i kombination med unik flexibilitet är vad våra maskiner ur Zias produktserie ger dig.

Zia 82|24 2xB2C

Zia 82|24 2xB2C

Produktbeskrivning Bryggtid för 1 kopp: 30–45 sek. Uppkopplad: Full 2-vägs kommunikation, möjligt att skicka bilder, video, mjukvaruuppdateringar, dryckesuppdateringar, boota om maskinen, starta skärmkalibrering på maskinen och att läsa ut statistik, händelser, förbrukning, fel med mera. Vatten: Maskinen ska normalt anslutas med fast vattenanslutning med slangar till ballofix framdragen av kund. Filter ska alltid användas och vattenkvaliteten ska säkras. […]

Schaerer Coffee Club

Schaerer Coffee Club

Schaerer coffe club är kaffe maskinen som gör en perfekt kopp espersso.

Barista

Barista

Fullt automatisk espressomaskin som har stilen från en klassisk italiensk espressomaskin med användarvänlighet och en jämn kvalitet.

Bonamat B5 HW

Bonamat B5 HW

Bonamat Urnbryggare B5 HW Passar mycket bra i utrymmen som behöver stora mängder kaffe vid vissa tillfällen. Denna serie har även separat hetvattenkran i bryggpelaren.

Jura Giga X3C fast

Jura Giga X3C fast

En liten smidig espresso maskin som passar in överallt. Ger även en härlig cream på ditt kaffe.

Bonamat RLX676

Bonamat RLX676

Modell med 2 bryggsystem och separat hetvattenkran för servering av stora mängder.

Jura Giga X3 tank

Jura Giga X3 tank

Passar perfekt in i ett kontorslandskap och får till den perfekta koppen kaffe.

Jura Giga X8 tank

Jura Giga X8 tank

Jura Giga X8 tank är en robust, effektiv, interlligent maskin som är enkel att underhålla.

Jura Giga X8c Fast

Jura Giga X8c Fast

Smidig och lättskött maskin som passar in i alla miljöer!

Bonamat B20 HW

Bonamat B20 HW

Bryggare för korgfilter med separat hetvattenkran och för utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet.

Bonamat Mondo Twin

Bonamat Mondo Twin

Café Bar frystorkat stor

Café Bar frystorkat stor

Våran stora kaffemaskin som erbjuder frystorat kaffe.

Café Bar Frystorkat mellan

Café Bar Frystorkat mellan

Våran mellanstora kaffemaskin som erbjuder frystorkat kaffe.

Bonamat B10 Urnbryggare höger

Bonamat B10 Urnbryggare höger

Bryggen som är till för större gemenskap. Bryggaren harkorgfilter med separat hetvattenkran och för utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare.

Bonamat Matic 2 VA Enkelbryggare

Bonamat Matic 2 VA Enkelbryggare

Smidig liten bryggmaskin, där du kan värma 1 kanna med kaffe samtidigt som de görs en ny kanna med nytt kaffe. Levereras med 2 kannor och 1 rostfri filterhållare. Modell med 1 bryggcentral och 2 värmeplattor.

Bonamat RLX76 230 V Hetvatten

Bonamat RLX76 230 V Hetvatten

Modell med 1 bryggcentral och separat hetvattenkran passar perfekt för mindre grupper.

Bonamat Matic twin 230V dubbelbryggare med VA

Bonamat Matic twin 230V dubbelbryggare med VA

Denna filterbryggare passar in där de ska bryggas en hel del kaffe, ex. idrottsföreningar. Levereras med 4 kannor och 2 rostfria filterhållare. Modell med 2 bryggcentraler och 4 värmeplattor.

Bonamat Tha VA 2,2 L i pumptermos enkel

Bonamat Tha VA 2,2 L i pumptermos enkel

Bonamat Tha VA 2,2 L, är en pumptermos. Den är enkel att jobba med och smidig, för när kaffet är klart är det bara att ta med termosen och börja dela ut de goda kaffet.

Bonamat Mondo 2 manuell

Bonamat Mondo 2 manuell

Super smidig filterbryggare för utrymmen utan vattenanslutning. Levereras med 2 kannor och 1 rostfri filterhållare. Modell med 1 bryggcentral och 2 värmeplattor.

Bonamat Sego

Bonamat Sego

Sego, en kompakt, helautomatisk espressobryggare med tre behållare. Sego passar översallt. Maskinen tar nämligen inte stor plats tack vare dess kompakta mått.

Jura WE8

Jura WE8

Där kunder, personal och gäster avnjuter kaffe råder en behaglig stämning, eftersom kaffe bidrar till en avslappnad, kommunikativ och produktiv miljö. Den som sätter värde på njutning, mångfald av kaffespecialiteter och estetik har all anledning att välja WE8.

Jura X8

Jura X8

Jura X8 levererar fantastiska drycker på bönor och även fantastiska mjölkprodukter.

Jura X6

Jura X6

Suktar du efter goda kaffespecialiteter och vill tillreda kannor med kaffe och varmt tevatten på två olika temperaturnivåer som ett proffs? X6 har prestandan du söker. Det tydliga manöverkonceptet är en klar fördel för antingen personal eller gäster vid självservering.

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
preloader