fbpx

Horeca

Hotell, restaurang och café.

Vi tror på kvalitet och vi drivs av vår passion för goda drycker. Vi använder vår nyfikenhet och vår kunskap till att söka rätt på de bästa produkterna från de främsta producenterna för att göra dem tillgängliga för den svenska marknaden. Välkommen att dela vår värld!

Vi är rikstäckande, utbildar kontinuerligt vår personal. Har eget centrallager. Arbetar med kända marknadsledande produkter och har lång erfarenhet av convinience.

Läs mer om vårt erbjudande här!

Nio 20.2

Nio 20.2

För dig som uppskattar god design och vill ha många valmöjligheter. Har digital informationstavla.

Barista

Barista

Fullt automatisk espressomaskin som har stilen från en klassisk italiensk espressomaskin med användarvänlighet och en jämn kvalitet.

Bonamat B5 HW

Bonamat B5 HW

Bonamat Urnbryggare B5 HW Passar mycket bra i utrymmen som behöver stora mängder kaffe vid vissa tillfällen. Denna serie har även separat hetvattenkran i bryggpelaren.

Bonamat RLX676

Bonamat RLX676

Modell med 2 bryggsystem och separat hetvattenkran för servering av stora mängder.

Bonamat B20 HW

Bonamat B20 HW

Bryggare för korgfilter med separat hetvattenkran och för utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet.

Bonamat Mondo Twin

Bonamat Mondo Twin

Bonamat hetvatten HWA 20

Bonamat hetvatten HWA 20

Bonamat hetvatten HWA 20 ger dig varmt vatten snabbt och i stor mängd.

Bonamat B10 Urnbryggare höger

Bonamat B10 Urnbryggare höger

Bryggen som är till för större gemenskap. Bryggaren harkorgfilter med separat hetvattenkran och för utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare.

Bonamat Matic 2 VA Enkelbryggare

Bonamat Matic 2 VA Enkelbryggare

Smidig liten bryggmaskin, där du kan värma 1 kanna med kaffe samtidigt som de görs en ny kanna med nytt kaffe. Levereras med 2 kannor och 1 rostfri filterhållare. Modell med 1 bryggcentral och 2 värmeplattor.

Bonamat RLX76 230 V Hetvatten

Bonamat RLX76 230 V Hetvatten

Modell med 1 bryggcentral och separat hetvattenkran passar perfekt för mindre grupper.

Bonamat Matic twin 230V dubbelbryggare med VA

Bonamat Matic twin 230V dubbelbryggare med VA

Denna filterbryggare passar in där de ska bryggas en hel del kaffe, ex. idrottsföreningar. Levereras med 4 kannor och 2 rostfria filterhållare. Modell med 2 bryggcentraler och 4 värmeplattor.

Bonamat Tha VA 2,2 L i pumptermos enkel

Bonamat Tha VA 2,2 L i pumptermos enkel

Bonamat Tha VA 2,2 L, är en pumptermos. Den är enkel att jobba med och smidig, för när kaffet är klart är det bara att ta med termosen och börja dela ut de goda kaffet.

Bonamat Mondo 2 manuell

Bonamat Mondo 2 manuell

Super smidig filterbryggare för utrymmen utan vattenanslutning. Levereras med 2 kannor och 1 rostfri filterhållare. Modell med 1 bryggcentral och 2 värmeplattor.

Coffee Soul

Coffee Soul

Café Bars Coffee Soul en pionjär i en ny generation kaffemaskiner. Serverar upp till 250 koppar/dag, vilket imponerar, och att espresson håller riktigt hög klass men det som gör Soul till en pionjär är Best Foam™. På det sätt Soul hanterar mjölken, fantastiskt. Krämigt mjölksskum med silkeslen, snövit yta. Kaffedrycker med mjölk är en ren fröjd i Coffee Soul. Tänk dig en egen barista på kontoret!

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
preloader