fbpx

Hjälp oss hjälpa

Hjälp oss hjälpa
30 mar 2020
Det är på många sätt en overklig tid vi lever i just nu. Vi är alla påverkade av corona-pandemin på ett eller annat sätt, både personligt men även på arbetsplatsen och samhället i stort. Just därför är viktigt att vi tillsammans hjälps vi åt att skapa de stunder som fyller på energi och möjligheten att möta medmänniskor i din närhet, något som är viktigt när det gungar runt omkring oss. Läs om hur vi hanterar situationen med corona-pandemin. Vi vill hjälpa till! Café Bars tjänst, en perfekt kopp, utökas tillfälligt för att möta er vardag då en del av er arbetar hemifrån. Köp bryggmalet kaffe till de medarbetare som arbetar hemifrån, så skänker vi 800 kr per förpackning (16 x 750 gram) till Karolinska Institutet som arbetar för att skapa ett vaccin mot Covid19.
Välj mellan sex olika kaffeblandningar (Eccellente, Grande, Senzo, Gioia, Caffé Nero och Ripozo) bryggmalet. Se dem här! Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2020 och gäller ord.pris. Är du inte kund?Kontakta kundservice, så hjälper de dig.

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig snarast!

    Kaffet säljs i förpackningar om 16x750 gram.


    Vi sätter smak och njutning först

    Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
    Kontakta oss
    preloader