fbpx

Alltid i gott sällskap!

Kaffeupplevelsen

Idag jobbar våra kunder lite överallt såsom på caféer, vägkrogar, hotellobbys och kontorshotell. Kunderna checkar in lite varstans för att ha sina möten, ibland på distans, och då vill vi skapa förutsättningar för att det alltid ska ske i gott sällskap. Det är också vår nya ”tagline”

– Alltid i gott sällskap.

Du som kund ska alltid känna dig trygg med kaffeupplevelsen från oss, du är i gott sällskap. När du tar en paus tillsammans med dina medarbetare, eller partners då är du i gott sällskap. Din egen stund för återhämtning och eftertanke tillsammans med en nybryggd kopp med handplockade kaffebönor, alltid i gott sällskap. Vårt kundlöfte att servera en perfekt kopp, alltid i gott sällskap.

Läs om vårt erbjudande i nya magasinet!

Cafebar-drivkraft

Vår drivkraft är glädje!

På företaget Café Bar har vi tre värdeord som alltid finns med i alla beslut stora som små

Glädje – att skratta ihop med varandra och visa uppskattning är något vi ibland tar för självklart, hos oss är det både viktigt & naturligt att vi har kul på jobbet.

Kompetens – inom vårt bolag krävs många olika kompetenser för att få till en perfekt lösning. Rätt person på rätt plats är därför avgörande, att man alltid får möjlighet att utvecklas inom sitt gebit ser vi som både nödvändigt och utvecklande.

Lönsamhet – när vi tjänar pengar kan vi utveckla nya spännande lösningar, hitta nya affärsformer, utveckla och skräddarsy nyheter men framför allt kan vi garantera en riktigt bra kopp under en lång tid framöver.

196 anställda på 22 orter!

Vi är ett hårt arbetande team över hela riket som känner stolthet över att kunna lösa våra kunders utmaningar. Engagemang ger glädje, och glädje ger effektivitet med nöjda kunder som resultat.

I Sverige sedan 1987

I Sverige har vi funnits sen 1987 då Bolaget startades av 6 entreprenörer med passion för kaffe. Efter bara några år var Café Bar rikstäckande med målet att alltid erbjuda en helhetslösning inom fika överallt till alla.

Den passion som drev de unga entreprenörerna på 80-talet lever kvar i bolaget starkare än nånsin – att alltid till alla servera den perfekta koppen kaffe i hela Sverige.

Café Bar ingår i den privatägda Simonssongruppen där Stig-Olof Simonsson är huvudägare. Genom Simonssongruppen har Café Bar en stark och långsiktig ägare med ett stort nätverk av företag och personer verksamma inom olika branscher, något som också våra kunder kan dra nytta av på olika sätt. Simonssongruppens ambition är att växa ytterligare, såväl organiskt som genom företagsförvärv. Vi är måna om den företagskultur som byggts upp inom koncernen, präglad av värme och ödmjukhet mellan såväl medarbetare som i våra kundrelationer. För mer information om Simonssongruppen besök www.simonssongruppen.se.

Alltid på jakt

I dag är företaget Café Bar i framkant av innovation – med nya blandningar och nya förpackningar för att inspirera våra kunder. Och naturligtvis, erbjuda god smak åt alla. Förutsättningar förändras och smaken är olika och det är också därför vi bara arbetar med de främsta inom sina respektive områden; odlare, rosterier, maskintillverkare.

Vår erfarenhet och kompetens gör att du alltid kan vara förvissad om den godaste koppen kaffe.

Simonssongruppen är våra ägare sedan 2016.
Du hittar mer information om dem här:

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
preloader