Våra varuautomater

MER ÄN BARA KAFFE.

Våra varuautomater är moderna och smidiga. Ibland behöver man mer än en kopp kaffe.

Varuautomater för företaget

Med Café Bars varuautomater ger du dina anställda och besökare tillgång till stycksaker, snacks, frukt och mat dygnet runt, året om. Automaten kan utrustas med olika betalsystem som gör det enkelt för de som ska handla.

Varuautomater från Pelican Rouge
Se maskinerna

tango_6-36

Tango (6|36)

Tango är en energisnål varuautomat med stor flexibilitet i visandet av produkter. Tango kan även utgöra en del i en större helhetslösning; i samma produktserie finns även kaffeautomaten Opera samt varuautomaterna Festival och Melodia.

Läs produktblad

tango_food

Tango Food

Tango Food har ett högeffektivt kylsystem som gör det möjligt att hantera färska matvaror och ger dina anställda och besökare tillgång till stycksaker 24 h/ dygn, året om.

Läs produktblad

melodia_classic_6-30

Melodia (6|30) Classic

Med Café Bars kylda varuautomat Melodia ger Ni era anställa och besökare tillgång till godis och stycksaker dynget runt, året om. Med sin smidiga storlek är denna varuautomat perfekt för mindre ytor.

Läs produktblad

festival10

Festival 10

Festival varuautomat är den smarta lösningen vid behov av tillhandahållande av mat dygnet runt, året om och passar bra på offentliga platser och större företag. De mycket flexibla konfigurationsmöjligheterna erbjuder användaren att välja mellan snacks, drycker, fräscha rätter, frukt och yoghurt.

Läs produktblad