fbpx

Fångar uppmärksamhet

Fångar uppmärksamhet
24 maj 2020

En perfekt kopp och marknadsföring

Digital informationstavla

Tillkännage en ny kollega eller ett kommande evenemang, presentera dagens lunch, kör en kampanj eller reklam, ladda upp din senaste video och mer.

Digitala informationstavlan förädlar kaffemaskinen till en interaktiv kommunikationsplattform. Vi gör det enastående enkelt att att hantera innehållet på informationstavlan, som administreras via webbgränssnitt oberoende av plats.

Publicera till flera informationstavlor, samtidigt.

Ni bestämmer själva vad som visas på vilken kaffemaskin. Till exempel kan en information visas i fikarummet och i lobbyn, medan ett annat material visas enbart i receptionen.

Kaffemaskinerna behöver inte stå på samma adress, utan fungerar utmärkt om de står på olika platser i Sverige. Skrädda sy efter era behov.

Inga överraskningar – bara möjligheter.

I priset ingår inlogg för administratör och internetbaserat distributionssystem för att kommunicera via kaffemaskinens skärmen, samt datasurf för media.

Två distributionskanaler per kaffemaskin:

Skärmsläckaren med möjlighet till obegränsat antal bilder/filmer (visas i en loop)
Distributionsläget ca 30-45 sekunders tillgång att visa ytterligare budskap.

Digital informationstavla behöver serviceavtal uppkopplade vänner.

”House Be – Sundsvall och Åre, valde kaffelösning från Café Bar på sina kontorshotell och använder digitala informationstavlan som informationskanal till sina kunder. Ett effektivt sätt att nå ut på flera orter samtidigt.”

Ni kommer igång på nolltid, kontakta oss så berättar vi mer.

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig snarast!

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader