fbpx

Café Bar förvärvar Kaffehuset

Café Bar förvärvar Kaffehuset
24 jun 2019

Café Bar Sverige AB förvärvar Kaffehuset i Sverige AB per 1 juli 2019 av Jane och Peter Lundström. Målet med förvärvet är att etablera sig som än starkare aktör mot kunder i Stockholmsområdet.

”Det är med stor glädje vi välkomnar Kaffehusets kunder in i Café Bars familj. Att Jane Lundström går in som distriktschef och Peter som säljare känns mycket bra. Deras energi och passion för den perfekta koppen passar perfekt in hos oss och gamla kunder på ett fantastiskt sätt. Varmt välkomna både kunder och personal”
– säger Johan Werneskog VD, Café Bar Sverige AB

”Vi är jättenöjda med den här lösningen och är övertygad om att våra kunder komma känna sig välkomna i Café Bar. Café Bar har en stark framåtanda och utvecklar ständigt sin verksamhet för att överträffa kundens förväntningar. Vilket ska bli fantastiskt att få bli en del av”
– säger Jane Lundström, ny distriktschef Stockholm.

Café Bar är på en spännande resa – kundlöftet och passionen har sedan start varit att alltid till alla servera den perfekta koppen. I samband med företagets 30- årsjubileum, återtogs ursprungsnamnet Café Bar. Företaget erbjuder arbetsplatser caféer, obemannade företagscaféer som är ett nytt sätt att mötas, för att få energi och glädje under arbetsdagen.

Café Bar Sverige AB är rikstäckande och består av 200 anställda på 22 orter med syfte att komma nära kunden.

Kontakt:

Anders Junhammar,
Marknad & utvecklingschef
Café Bar Sverige AB
anders.junhammar@cafebar.se

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader