fbpx

Alltid i gott sällskap

Alltid i gott sällskap
20 jun 2022
Från filmen “Helgjobb” – Alltid i gott sällskap

Alltid i GOTT sällskap

IDAG JOBBAR våra kunder lite överallt såsom på caféer, vägkrogar, hotellobbys och kontorshotell. Kunderna checkar in lite varstans för att ha sina möten, ibland på distans, och då vill vi skapa förutsättningar för att det alltid ska ske i gott sällskap. Det är också vår nya ”tagline” – Alltid i gott sällskap.

VI ÄR ETT företag med många framgångsrika år, totalt 35 i backspegeln, och vi har en bakgrund med fokus på kaffemaskiner. Men vi kan så mycket mer än bara kaffemaskiner. För att kunden ska få en god kopp är det viktigt med en hög servicegrad och kunskap om kaffe. När kaffeupplevelsen får bli något mer – Alltid i gott sällskap.

VI VILL SÄKERSTÄLLA att en kopp kaffe alltid smakar bra. Vi har i 35 år servat kaffemaskiner, nu fokuserar vi
på att serva kunder som dricker kaffet – allt för en ökad servicegrad. Det är inte vi som bestämmer om kaffet är gott, det är du som kund. Och din smakpreferens hjälper vi att fastställa. Nu har du som kund många olika smaker att välja mellan. Alltid i gott sällskap.

VI HAR OTROLIGT engagerade medarbetare och vill vara ett företag där människan får ta plats och där man också får vara sig själv. Vi har tre värderingar: Glädje – Kompetens – Lönsamhet. Alltid i gott sällskap.

Se gärna våra filmer som illustrerar “Alltid i gott sällskap” med en något humoristisk klang, 

Vi är övertygade om att kaffeupplevelsens betydelse på jobbet är viktigare än någonsin. För inspiration, samvaro, påfyllda av energi. För att göra ett bättre jobb.
Vi tror även att kaffeupplevelsen har en stor betydelse för personalens välmående. Vi må vara kaffenördar men är övertygade om att det även kan påverka företagets effektivitet.
De senaste åren har många av oss blivit specialister på digitala möten och det är effektivt att slippa resorna. Men möten mellan människor är en förutsättning för livet självt och kreativiteten. Det är dags att skapa de bästa av förutsättningar vid mötet. Varför inte ge den stunden en extra skjuts med en kaffeupplevelse utöver det vanliga!
När kaffepausen får bli något mer.

 

Med oss är du Alltid i gott sällskap,

 

Café Bar Sverige AB

Vi sätter smak och njutning först

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.
Kontakta oss
preloader