Kunder
1021
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1021,page-child,parent-pageid-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kunder

JOBBA MED DET BÄSTA MAN VET!

Kaffe har varit vår passion sedan vi startade 1987. Vi sätter smak och njutning först och strävar hela tiden mot den ultimata kaffeupplevelsen.

Vad säger våra kunder om oss?

Det är för våra kunder som vi finns och vi kämpar varje dag för att kunna uppfylla deras specifika behov vad gäller kaffe lösningar. Nedan ser du vad några av dem säger om oss.

Kunder - Elite hotel

logga_simonssongruppen

Simonssongruppen är våra ägare sedan 2016. Du hittar mer information om dem här:

www.simonssongruppen.se

Hotel Knaust

”Våra gäster har högt ställda förväntningar när de gästar oss både vad gäller service och det vi serverar. För att kunna leva upp till detta ställer vi i vår tur höga krav på våra leverantörer.   

Café Bar levererar ett gott och bra kaffe och är lyhörda för våra behov. Vi är mycket nöjda med dem som leverantör och våra gäster berömmer vårt kaffe.
Är gästerna nöjda är jag nöjd och Café Bar är absolut bidragande till detta.”

Ulrica Widmark Norberg
Hotelldirektör
Elite Hotel Knaust    

test2

Gott kaffe kommer från goda bönor. Vi jobbar bara med de bästa!

Kunder - Carglass

Carglass

”Vi erbjuder en kvalitetslösning där helheten för kund är avgörande, med Café Bar har vi en partner som finns där vi finns och håller en hög kvalité vilket gör våra kunder nöjda.”

Peter Mattsson
Regionchef Carglass